Ingen lön för mödan i Fas3!

Ingen lön för mödan i Fas3!

tisdag 24 april 2012

Samhällstjänst!

Samhällstjänst till nytta för vem?

I aktivitetsgarantins tredjefas, blir du tvingad till sammhällstjänst, det kan vara hos Rödakorset, Myrorna, skogsyrelsen, eller inom äldreomsorgen. Du ska göra rätt för dina 65% av din tidigare inkomst. Vem drar
nytta av detta? inte den placerade iallafall!

Det är företag och andra "privata" aktörer som tjänar stora pengar på "ditt" lidande! För den som har det minsta mattematiska förstånd som kan man lätt räkna ut deras profit. Tänk dig en annordnare som har 20st fasare. Dom ger: 5000kr * 20 = 100 000kr i månaden. Sedan får dom jobba i skogen och fälla träd mm.
Det får skogsstyrelsen 2-300 000kr ytterligare för! Sammanlagt: 400 000kr. Per månad!






Har du förbrukat din a-kassa! Välkommen till FAS3! I skogen kan ingen hjälpa dig!
Du får vara ute året runt, på vintern iskallt, på sommaren varmt och mygg!













Hos Rödakorset i Uppsala får du ett varmt välkomnade! Det liknar ett förintelseläger, med olika högar av skor, kläder, väskor, värdesaker för sig! Det enda som saknas är en hög med hår, så är du helt plötsligt tillbaka till 1942 och förintelsen!

Sida vid sida med andra som gör "samhällstjänst" fast från kriminalvården, får du i Fas3! slita och slava, med att bära skräp, och möbler mm.





En annan variant av samhällstjänst är inom äldreomsorgen! Där får du hjälpa till med tex: högläsning,bingo, promenader, vattna blommor, packa upp varor, blöjkartonger, skala potatis! Den som varit på ett äldreboende vet att där är det alltid 25grader varmt, samt luktar avföring och gammal lump!







Det kan vara Carema, Attendo, samt andra privata aktörer!



Typiskt bild från äldreboende!





Det är detta glada gäng, som vi har att tacka för FAS3! Tack så hjärtligt! Vem mår inte bra av lite gammalt hederligt slavarbete!, till nästan ingen ersättning alls, samt 20dagar ledighet under bevakning av arbetsförmedlingen, det får arbetsläger att verka som ett trevlig alternativ!





Vägen ut ur Fas3 är svår!

Ett sätt är en riktig anställning på 6 mån. om du avlider! Går i pension, lönebidrag, vinner pengar på lotteri!
Får ärva en rik släkting! Hittar guld i skogen! mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar