Ingen lön för mödan i Fas3!

Ingen lön för mödan i Fas3!

onsdag 9 maj 2012

Nya Moderaterna, dom rikas parti!

Moderaterna har aldrig varit ett arbetarparti dom är ett parti för dom rika i samhället!

Om du har fin villa, sommarstuga och segelbåt samt även aktier mm, då är Moderaterna ditt parti. Bland det första dom gjorde var att ta bort förmögenhetskatten. Deras jobbskatteavdrag märks mest för dom som redan tjänar bra. Ett exempel: en läkare får 3000kr mer per mån, en lokalvårdare får 130kr.




När det gäller arbetsmarknadspolitiken så har det aldrig legat i Moderaternas intresse att alla ska ha ett jobb. Sådanda små problem finns inte i deras värld. Där föräldrar kan hjälpa sina små underbarn in på
läkar eller advokat linjen.




När det gäller övriga arbetslösa så skiter dom fullständigt hur det går, det är viktigare att räntan är bra hos riksbanken. Dom trixar och fixar lite med siffror, så ser allt bra ut på pappret, och procenten minskar på öppet arbetslösa. I verkligheten göms dom i meningslösa åtgärder som t ex, Fas3. Som aldrig leder till något riktigt jobb, utan på sin höjd blir man utnyttjad till enklare monteringsjobb som annars skulle gjorts i Kina.




Nej, tack till Alliansen, dom som röstade på denna lustiga skara, gjorde sitt livs misstag. Dom valde en skrotad välfärd, sämre sjukvård, fler fattiga, större klyftor!










Hej jag heter Annie! Jag är egentligen en media-tränad Hubot!
Jag har ingen Hjärna, utan ett mindre chip!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar